Referansar

Bryllaup - Elise & Bjørnar

"Til bryllaupet vårt i Geiranger, sommaren 2015, fekk vi kjempegod hjelp av Amaline. Vi fekk levert alt av trykksaker i ein gjennomført svart/kvit-stil. Amaline ordna også alt av blomster og pynting av bord. Vi hadde fleire møter med Amaline undervegs med god oppfylging, der ho kom med gode tips og råd.Amaline kom til Union Geiranger tidleg laurdags morgon og gjorde alt klart før/under vigsla, slik vi slapp å tenkje på dette. Ho er utruleg dyktig og vi er veldig takksame for den hjelpa vi fekk med bryllaupet vårt. Vi kan verkeleg anbefale Amaline til andre!"

 

Elise & Bjørnar Leine Kvalsund

 

Bryllaup - Erika & Geir

"Vi fikk levert invitasjoner, meny og kirkeprogram fra Amaline. Vi dikk trykksaken akkurat som vi ville og de var nydelige! :) Selv om vi hadde justering i bestillingen underveis var Amaline utrolig seviceinstilt og rettet seg etter våre ønsker. Jeg kan absolutt anbefale Amaline til andre."

 

Erika Skarbø

 

Barnedåp - Pia

"Amaline fikk pynte til barnedåp til jenta mi, ho fikk frie tøyler og vi fikk oss en fantastisk overraskelse . Perfeksjon helt ned i det minste detalj med mye sjel opp i det heile!! Har du lyst på en perfekt dag med perfekt ramme rund - bruk Amaline!! Du kommer ikke til å angre ❤️ 1000 Takk for en nydelig dag Amalie!!"

 

Cindy Bentz Pedersen

 

Bryllaup - Kirsti & Peter

"Tusen takk, Amaline, for fantastisk god hjelp og støtte i planlegginga av vårt bryllaup, 07.07.2012. Amalie ordna ein nydeleg brudebukett med passande corsagar, samt blomar og pynt i bryllaupslokalet og i kyrkja. Amalie er svært talentfull og idèrik, og gjor sitt ytterste for oppfylle ynskjene vi hadde. Vi er så takksame for jobben du gjorde, Amalie – Vi kunne ikkje fått eit finare bryllaup! Du er råflink! Takk for at du haldt ut telefonsamtale etter telefonsamtale med ei hysterisk brud som skifta meining annakvar dag – du var verkeleg god å ha. Vi kan ikkje anna enn å anbefale Amalie og Amaline på det sterkaste!"

 

Kirsti og Peter Nygjerde 

 

Bryllaup - Karoline & Peter

"Tusen takk for god hjelp til planlegging av vårt bryllaup. Du hadde full kontroll og var til å stole på! Dette gjorde at vi kunne senke skuldrane å fokusere på andre ting. Allereide frå første møtet vi hadde der vi bestemte farge og stil, var du oppteken av at det skulle vere gjennomført. Du var og oppteken av at pynt og farge skulle være noko som var typisk for oss. Dermed blei fargen kongeblå og stilen prega av natur. Vi var bekymra for at det skulle vere vanskelig å få tak i blå blomar, men dette tok du på strak arm. På innbydelsane foreslo du små hjerter av bjørkebark. Du laga oss eit monogram, og sette inn ulike bilete av oss. Innbydelsane blei fine og vi var veldig fornøgde! Til bordpynt var du kreativ, og det blei laga lysestakar og blomstervasar av bjørk. For å blande inn det klassiske brukte du glassvassar i tillegg. I dei små glassa som vart brukt som bordkort hadde vi vatn, småstein og ett flytelys. Har fekk du fletta inn det naturlige ved å bruke hamp til å feste navnelappane rundt bordkorta. Du foreslo ein kombinasjon av kvite og kongeblå blomar. Nydeleg kombinasjon synast vi, det kan sjølv gjere dykk opp ei meining ved å sjå på bileta! Du hjelpte oss med design og laga programma til kyrkja og til festen! Monogram og farge gjekk naturligvis igjen. Når eg som stressa brud kom til kyrkja hadde du pynta med blomar. Min kjære mann hadde du pynta med kongeblå corsage og min far, min svigerfar og forlover til brudgommen med kvit. Brudepikene stod ferdig pynta på rad og rekke med blomar i hendene. Til mor mi hadde du laga til eit armebånd av blå blomar, samt nokre til å ha i håret. Du gav meg den nydelegaste brudebuketten eg har sett! Kongeblå med perler som gikk perfekt til kjolen min, fantastisk! Vi vil anbefale deg på det sterkaste. Tusen hjertelig takk for god hjelp.

 

Karoline Nerem Endresen og Peter Voldsund

 

Konseptutvikling Byggfag

"Vi har fått veldig god hjelp av Amaline til å utforme vårt butikk-konsept for Byggfagkjeda. Amalie har vært strukturert, kreativ og målbevisst i arbeidet med konseptutviklinga. VI har samarbeidet tett, slik at våre verdier og strategier har blitt godt tatt vare på. Samtidig som Amalie har vært nytenkende, sett ting med nye øyne og gitt oss mange gode ideer. Vi er veldig godt fornøyde med samarbeidet, og resultatet!"

 

Vigdis Vedde Fiskarstrand - Kjedekoordinator - BYGGFAG

 

Bryllaup - Karoline & Thomas

"Takka være Amalie i Amaline og hennar kreativitet, elegante tuch og tålmodigheit fekk vi eit fantastisk bryllaup. Alt vart bedre en vi kunne forestilt oss. Heile planlegginga og bryllaupet gjekk som ein draum. Vi trengde ikkje å stresse eller bekymre oss for noko. Amalie ordna så å seie alt. Så skal du gifte deg så kan vi anbefale Amalie og Amaline på det varmaste."

 

Karoline & Thomas Snerting

 

Bryllaup - Karina & Dagfinn

"Vi brukte Amalie Storøy, Amaline til bryllaupet vårt den 22.09.2012. Ho stod for alt frå brudebuketten, corsage til brudgom, forlover, brudens far og svigerfar, bordpynt til middagsbord og kaffibord, samt pynt i kyrkja. Vi er svært fornøgde med jobben Amalie gjorde for oss til denne dagen, ho lytta til ynskja våre, samt at ho kom med mange gode forslag. Vi kunne ikkje fått eit flottare bryllaup!" 

 

Karina & Dagfinn